• Opinion

  Greqia e ka akuzuar Fredi Belerin për vrasje dhe për kontrabandë armësh

  Prej kohësh deputetët shqiptar po diskutojnë për dekriminalizimin e Institucioneve shtetërore, duke propozuar një paketë ligjesh. Por ende njerëz...

 • Opinion

  Bilbilisti torobell Edmond Spaho

  Edmond Spaho është një politikan i vjetër, madje shumë i vjetër, megjithëse nuk ka bërë asgjë që të mbahet mend, nuk ka kryer kurrë një aksion...

 • Opinion

  Përse grekët ekstremistë hoqën tabelat shqip-greqisht më 10 Maj?

  Aktet të tjera provokativë do të ndodhin këtë periudhë në jugun e Shqipërisë nga strukturat e Greqisë sepse sa herë që mbahen zgjedhjet atje, për...

 • Opinion

  Zaevi mori shuplakën, ndërsa partitë shqiptare ujin e ftohtë

  “Duke bojkotuar zgjedhjet e 5 majit, automatikisht kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi zgjidhet përkohësisht president i...

 • Opinion

  Presidenti grek, ky plak matuf dhe gënjeshtar

  Me ç’duket Pavlopulos sheh ëndrra vetëm me rikthimin e çamëve në Çamëri dhe këta i janë kthyer në mankth. E çfarë thotë Pavlopulos: “Çamët ishin...

 • Opinion

  Prokopis Pavlopulos, ishin grekët ata që bashkëpunuan me nazistët dhe jo Çamët

  Kreu grek i shtetit, Prokopis Pavlopulos e ka të nevojshme të nisë të punojë me akademikët e vendit të tij, bashkë me punonjësit e Institutit IMKA...

 • Opinion

  Dyshime për identitetin e grekëve të sotëm me grekët e lashtë

  Ndërsa lënda e historisë, gjuhës, fjalorët quheshin historia Greqisë së Re, fjalor i gjuhës së greqishtes së re etj. Nuk bëhej fjalë fare për...