• Opinion

  Një sugjerim miqësor për deputetët që ndoqën Berishën!

  Tek “Lehtësia e padurueshme e qenies”, Milan Kundera ka një fragment që sot i shkon përshtat më shumë se kurrë atyre deputetëve të PD-së që, dy...

 • Opinion

  Lali dhe Belo, si kopje me ngjyra të njëri-tjetrit

  Kur Lali garoi me G-99, arritjen më të madhe e kishte tek votat që mblodhi në Urë Vajgurore, ndërsa të ishte për Belon ai asnjëherë nuk kishte për...

 • Opinion

  Roland Bejko, modeli i zyrtarit që e ka nderuar Partinë Demokratike

  Sulmet e fundit të “Foltores” dhe enturazhit të tyre mediatik ndaj kandidatit të Partisë Demokratike në Tiranë, Roland Bejkos, janë tregues i asaj...

 • Opinion

  Po ti, Doktor i madh, peng i kujt je?

  Doktor Non Grata është baltëhedhësi dhe modeli perfekt i linçimit dhe i ndërsimit të turmës ndaj kundërshtarëve të tij. Fjalimet e tij në këtë...

 • Opinion

  Fati i PD dhe i demokratëve duhet të ndahet nga halli i Berishës dhe i Metës

  Janë të gatshëm të dalin në koalicion me Ilir Metën, por, kurrsesi, me partinë që e kanë mjelë dhe kanë përfituar prej saj gjithçka për 30...

 • Opinion

  Namir Lapardhaja: Nëse Celibashi e ka të pamundur të kontrollojë emocionet politike, le t'i kthehet politikës

  Në çdo palë zgjedhje, organet administruese të zgjedhjeve duhet të kenë në qendër të tyre vetëm një gjë: Leximin dhe menaxhimin e drejtë të...

 • Opinion

  Vazhdoni me Berishën ju

 • Opinion

  Vendimi i Apelit është për t'u përshëndetur vetëm pse gjykata s’u ndikua as nga “revolucioni, as nga presioni i pushtetit

  PD-ja është mjaftueshmërisht e përçarë dhe palët janë thellësisht larg njëra-tjetrës

 • Opinion

  Revolucioni qesharak i Saliut dhe protesta e sotme

  Pas shpalljes “non grata”, Sali Berisha mund ta kishte lënë PD-në të lirë në udhën e saj. Të qëndronte në hije dhe të bënte atë që kishte bërë në...