• Opinion

  Partia Demokratike duhet të krijojë fondacionin 'Pjetër Arbnori'

  18 janari (1935) është dita e lindjes së Pjetër Arbnorit, ish-drejtues i lartë i Partisë Demokratike, Kryetar i Kuvendit të Parë Pluralist, ish-i...

 • Opinion

  Urrejtja mund të na çojë në verbëri

  E përzier me ideologjinë, urrejtja bëhet e rrezikshme. Ekstremizmi nuk është gjë tjetër vetëm se të besuarit të verbër se të vërtetat e tua janë...

 • Opinion

  Pse Berishës i intereson dhuna?

  Pse Berishës i intereson dhuna? Sepse në një shkëmbim vlerash, ai do ta kishte të pamundur të mbronte alibinë e tij për këtë aksion kundër Lulzim...

 • Opinion

  Kjo është 'mënyra paqësore' e Berishës

  Asnjë dyshim nuk kishte nëse dhuna do karakterizonte gjithë protestën “kombëtare” pas hapjes së asaj  pusete fyerjesh që shoqëroi gjithë fushatën...

 • Opinion

  Pushteti dhe dhuna

  Në politikë ka gjithmonë një “histori” për të treguar dhe, kur rrëfimi përfundon, duhet të shpikësh mjete jashtë saj për të justifikuar veprimet,...

 • Opinion

  E nisën si protestë për Ramën, e vazhduan për Vuçiç, po e mbyllin kundër Lulit!

  Kur lexon shpikjet e përditshme nga më të çuditshmet të mbështetësve të hallit personal të Sali Berishës, e kupton vështirësinë e madhe në të...

 • Opinion

  Protestë kombëtare para selisë së PD-së?!

  Domethënë Berisha kërkon që problemin e tij personal me SHBA-në ta bëjë çështje kombëtare, që pushtimin e PD-së ta bëjë çështje kombëtare – kjo...

 • Opinion

  PD-ja ka nevojë për meritën dhe të drejtën si parime hyjnore

  Zoti Basha ka meritat dhe gabimet e veta. Ne ia njohim! Disa kanë zgjedhur t’ia thonë privatisht, disa i pëshpërsisin nëpër tavolina apo rrjete...

 • Opinion

  Çdonjëri prej nesh që voton PD dhe që ka mbështetur Berishën, sot duhet të ndjehet i trishtuar

  Dështimi është i dhimbshëm, çon në dhunë. E trishtë të shikosh Sali Berishën që të pushtojë partinë e tij, duke besuar se të drejtë ka vetëm ai,...