• Opinion

  Frrok Çupi: 40 gradë: 400 vjeçarët i pret zjarri në bulevard

  Në këtë temperaturë të lartë ku gjithë njerëzimi po ankohet se na vjen ‘nga natyra’ e nuk kemi ç’i bëjmë. Edhe qindra njerëz që vdiqën sot në Mekë...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Ariu t’i ka hyrë shtëpisë; por vigjilon komshiu, jo ti

  Britania e Madhe, me rastin e një gjyqi nga një i huaj, deklaroi rrezikun që i vinte Sigurisë së Mbretërisë ishullore, nga ai ‘miu’ që rri në një...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Shtëpia e re te Zogu i Zi

  ...zoti Ilir Meta, iu afrua shumë ‘Zogut…’ kur mbajti një fjalim rreth ‘baxhellave’. Është një fjalë e papërshtatshme, aq sa nuk mund të thuhet;...

 • Opinion

  Gjykata e vulës desh shurdhoi SPAK-un

  ‘E vulës’, po them pa asnjë ngarkesë negative, veçse që të mos lodhemi me emrin e gjatë

 • Opinion

  Frrok Çupi: Po kur Berisha të dalë nga kati i shtatë me pranga drejt qelisë, çfarë do thonë?

  Sapo u mbyll dera e Gjykatës ku u dha vendimi për vulën e PD, anëtarët e PD u ndezën nga shpresa se gjërat mund të bëhen vetëm më mirë. Pjesa...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Meloni mund të jetë Kingmaker në BE, po Tirana ku është?

  Tirana pati gjithnjë vëmendjen dhe besimin reciprok me BE. Nga Von der Leyen, Charles Michel, Scholz e Macron dhe Rama. Një përzierje besimesh...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Një telefon po bie në Tiranë

  Në gjithë botën u shpërndanë shqiptarë, por pa një lidhje me atdheun e tyre. Mjerimi i lidhjes ishte një mjerim më i madh se i bukës dhe i...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Saliu me Izetin, si Iliri me Monën

  Njeriu i parë, si njeriu i parë në Hënë, pranë Sali Berishës në rrugën e mëkatit të madh, shënohet Izet Haxhia. Dje Izeti u dënua përfundimisht...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Pse nisi e keqja në vitet ’90… sipas Amerikës?

  Amerika sapo tha se presim që PD të mos kthehet në atë “që na kujton ditët e këqija në Shqipërinë e viteve ’90!’. I dërguari i Departamentit të...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Pse i tërboi Athina këta turqit tanë këtu?

  Këta nuk po pushojnë; sado pak janë, por nuk po pushojnë. Kokat e tyre u janë kthyer në pozicione shpërthimi fishekzaresh. Fjalët u janë prishur...