• Opinion

  Frrok Çupi: Meloni mund të jetë Kingmaker në BE, po Tirana ku është?

  Tirana pati gjithnjë vëmendjen dhe besimin reciprok me BE. Nga Von der Leyen, Charles Michel, Scholz e Macron dhe Rama. Një përzierje besimesh...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Një telefon po bie në Tiranë

  Në gjithë botën u shpërndanë shqiptarë, por pa një lidhje me atdheun e tyre. Mjerimi i lidhjes ishte një mjerim më i madh se i bukës dhe i...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Saliu me Izetin, si Iliri me Monën

  Njeriu i parë, si njeriu i parë në Hënë, pranë Sali Berishës në rrugën e mëkatit të madh, shënohet Izet Haxhia. Dje Izeti u dënua përfundimisht...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Pse nisi e keqja në vitet ’90… sipas Amerikës?

  Amerika sapo tha se presim që PD të mos kthehet në atë “që na kujton ditët e këqija në Shqipërinë e viteve ’90!’. I dërguari i Departamentit të...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Pse i tërboi Athina këta turqit tanë këtu?

  Këta nuk po pushojnë; sado pak janë, por nuk po pushojnë. Kokat e tyre u janë kthyer në pozicione shpërthimi fishekzaresh. Fjalët u janë prishur...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Krimi është në shesh, pse hedhin lule në Bunë!

  Gruaja, një mesogrua, u veçua nga turma, mori fëmijën rrëmbimthi dhe u ndal prapa njërës pemë aty. Dukej vetëm hija e lëvizjes së duarve nga çanta...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Një intervistë që nuk do përgjigje për shkak se është e qartë

  Nisa të tmerrohem. Iliri dhe Monika, janë dy enë komunikuese me të njëjtën lëndë që është paraja, korrupsioni, vilat e pajusifikuara, beutyline,...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Se me cilin më ngjan ky stil i gazetarit italian!

  A sulmohet prej tyre qeveria italiane, apo vetëm shqiptare? A sulmohet marrëveshja mes shteteve apo ekuilibri i krijuar në nivel të lartë?. Dikush...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Sikur edhe Metën ta zënë në një kat të tetë!

  Iliri gjithmonë ka pretenduar lartësitë: Shtëpinë në Kodra e Diellit aty ku lahen me sy Kruja e kështjellës, Preza e lartësisë në fushë, kalaja e...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Këta në instinktin e ‘rrugës së miut’

  U trazuan lajmet, mediat, tellallët, kuvendorët dhe militantët për një rreng instinktiv sikur Sali Berisha, ‘kryemiu’ i tyre do të dilte nga vrima...