• Opinion

  Ç’të bëj me paratë e mia?!

  Paradoksalisht, sa më e madhe të jetë sasia e parave të depozituara, aq më i madh është shqetësimi. Përfundimisht paratë e depozituara nëpër banka...

 • Opinion

  Pesë kontradiktat që na përkeqësojnë jetën

  Bukuria e Shqipërisë bie në kontrast me cilësinë e jetës që ajo ofron. Dhe nuk është vetëm gjendja ekonomike shkaku i emigrimit, por edhe dëshira...

 • Opinion

  E dëmshmja për europianët nuk mund të jetë e dobishme për ne

  Psh, në Serbinë 8 milionë banorëshe gjatë vitit 2017 kanë hyrë gjithsej mbi 150 mijë automjete, në Rumaninë me 20 milionë banorë kanë hyrë gjatë...

 • Opinion

  Eksportues të keqtrajtuar

  Taksa e rrugës së Kombit që ka filluar zbatimin së fundmi në masën 45 euro vajtje ardhje për një kamion, në rastin e eksportit të tullave...