• Opinion

    Shehu: Kolaudimi i makinave dhe skandali i shtyrjes së kontratës për SGS-në

    E lashë duke e përshkruar më pas si një lajm dhe asgjë më shumë. Por nuk mu durua të shkoja më tej, kur dëgjoj një lajm tjetër në fundjavë që të...