• Opinion

  Fjalimi i Ramës në Athinë i nxori kundërshtarët e tij lakuriq

  Emrat e atyre që s’vonuan të baltosin takimin ishin dhe mbeten po ata: Berisha me familjen; Meta me pronën-klan që e quan parti e që ai e vërtit...

 • Opinion

  Çfarëdo që fillon me tërbim, përfundon me turp

  Kur dëgjon se kambana po bie për larot pseudobiografë citatshënuesa, për Partinë e Lirisë, për mikun Beleri të partisë Meta, të ndërmendet ai...

 • Opinion

  Të padenjët që mbajtëm në shpinë

  “Partia e Lirisë”…pëfff, sa qesharake! Po ç’ liri mbron t’i, o ditëzi? Ke patur emrin Lëvizje Socialiste për Integrim, ja ndryshove emrin në...

 • Opinion

  Popullin e Rusisë e ndjek parreshtur sundimi i “Zotave”

  Rusia, ky vend, me hapësira të pafundme tokësore, me një histori të tejmbushur me një popull që ka nxjerrë elita të letërsisë, të shkencave fizike...

 • Opinion

  Gjyqi që presim për trafikantin Sali

  Në këtë historinë e trafikantit Sali janë të ngjeshura shumë ngjarje, më tepër nga ç’duhet për ta çuar Saliun në bangon e të akuzuarit për krimin...

 • Opinion

  Bajram Peçi: Kryelartësia greke me fqinjët është shenjë e shpirtit të vogël

  Gjykata e Lartë na paska rrëzuar për herë të dytë rekursin e Fredi Belerit për t’u lënë i lirë si nga akuzat, që përbëjnë krim, vepër penale, por...

 • Opinion

  Disa përfundime lokale të oborrit tonë nga mbledhja e Këshillit të Sigurimit

  Vajti vetë kryeministri Rama te drejtojë seancën. Sharmi i tij, batutat inteligjente, qendrimi i spikatur kundër Rusisë dhe pro Ukrainës, u bënë...

 • Opinion

  Nga e merrni frymëzimin për të na kërcënuar?

  Nuk është aq problem se i refuzuan dy zjarrëfikëset që ju afruam si ndihmë për situatat që kalojnë, por mesazhi që japin! Se sa i pahijshëm...

 • Opinion

  Përballë arrogancës së një shteti që përdor verbalisht si armë Bashkimin Europian

  Makineria e fqinjëve tanë jugorë, që janë me legjislacionin e tyre prej 80 vjetësh në gjëndje lufte me Shqipërinë, kanë ndezur motorat, me gjithë...

 • Opinion

  Ajo që nuk kupton Kurti dhe ndjekësit e tij

  Më 24 shkurt 2022 gjithçka ndryshoi, bota nuk ishte më ajo që kish qenë. Atë e ndryshoi njëherë e përgjithmonë pushtimi rus i Ukrainës.  U dëgjua...