• Opinion

  Gaztori

  Ai shërben të njëjtën supë të lodhur “humori” kaps, të ngrohur e ringrohur për të disatën herë.  E gatuan një herë për gjithë vitin, se është i...

 • Opinion

  Jeto!

  Vetem një natë ajo ia dorëzoi artin e vet euforisë, në një festë ditelindje. Po per fat të keq atë natë euforia i vuri në duar një tollumbac me...

 • Opinion

  Ilir Metaj: Shqipëria duhet të jetë e Redit dhe djemve si ai, që janë gati të japin dhe jetën për vendin e tyre

  Bashkë me Brunën, drejtoreshën e Spitalit të Vlorës, shkova pak më parë në reanimacion, për të parë Redin, policin 25 vjeçar, që po fiton betejën...

 • Opinion

  Kanabis - Ç'mitizim dhe ekonomizim! A duhet të trembemi nga legalizimi i kanabisit në Shqipëri?

  Kemi në duar për vlerësim, gjykim dhe vendimmarrje një projektligj, që vjen si propozim i Keshillit të Ministrave. Bëhet fjalë për Projektligjin...

 • Opinion

  Ç’leksione demokracie do i japësh Europës në 6 dhjetor o Sali, nuk mjafton ’97-a dhe 21 janari? Nuk i harron njeri vrasjet e tua

  Në asnjë artikulim të drejtuesve të protestës së datës 6, nuk përmendet qëllimi i saj i vërtetë, që në fakt është asgjë tjetër...

 • Opinion

  Burrë si Saliu!

  “Të rrijë në zyrë si burrë si ndejti Sali Berisha në 21 janar.”

 • Opinion

  Ata që kërkojnë qimen te 'Prefekti' dhe nuk shohin traun-llum që u vendoset para syve

  Kur sheh qimen dhe nuk vë re traun. Ose kur do të shohësh qimen dhe nuk do të vësh re traun. Është e njëjta gjë në...

 • Opinion

  'Ben Bajo iku! Turp për këtë vend që melhemet i përdor për të shëruar dallkaukët që mbijnë për 24 orë, 140 copë përnjëherë'

  Po për Ben Bajo skulptorin, që nuk e bën më nëna kushedi për sa dekada, për atë nuk pati asnjë melhem, nuk mbeti asnjë kacidhe për të tentuar të...

 • Opinion

  Prof. Artan pak – Toccata, hiç- Fuga

   “Toccata e Fuga” , është formë muzikore e viteve 1500. Toccata i shërbente muzikantit si pjesë hyrëse-“shkrythje” dhe për të tërhequr vëmendjen e...