• Shëndeti

  Një ditë e logopedistit në ditën e Logopedisë

  Logopedia është shkenca mjekësore e cila merret me studimin, evidentimin, diagnostikimin, vlerësimin si dhe trajtimin e çrregullimeve të gjuhës,...

 • Opinion

  Rruga drejt Logopedisë

  6 Marsi është Dita Europiane e Logopedisë ndaj gjej rastin që të ndaj me ju udhëtimin tim 13-vjeçar në këtë fushë shumë të rëndësishme për...

 • Opinion

  Autizmi: Unë jam si ti!

  Babi dhe mami mërziten me mua kur unë i sfidoj, por harrojnë se unë në fund të fundit jam një fëmijë dhe pavarësisht autizmit, të gjithë fëmijët...