• Sport

    Në vend të përrallës ‘Ali Baba me 40 hajdutë’

    Dhe u nisëm prapë për udhë. Sakrifikuam prapë disa vite dhe disa kompeticione. Në po plakemi po fëmijët tanë do të gëzojnë një ekip kombëtar...

  • Dhe yjet rrijnë e vështrojnë

    Sipas informacioneve po edhe duke pasur të qartë mentalitetin primitiv të kupolës drejtuese, jam i bindur se «skema e re» nuk do të jetë tjetër...

  • Bojkoti, ligji dhe burrat që nuk ju a ha qeni shkopin

    Natyrisht qe ideatoret e bojkotit qe jane burra me nje barre mend dhe qe kurrsesi nuk ju a ha qeni shkopin do e kene ditur kete palo paragraf te...