• Opinion

  Dy mite te rreme mbi përçarjen e PD, që duhen shembur për t’i hapur rrugë reformimit

  Në kënetën ku, prej vitesh, ka rënë PD, aty ku kasta sunduese i ka zënë frymën mbështetësve njësoj siç shkurret i zënë fryemëmarrjen ujit, kanë...

 • Ringritja nuk vjen nga BASHKIMI por nga REFORMIMI

  Që prej shtatorit të vitit 2021 kur qëndrimi perëndimor përcaktoi Berishën si person i përfshirë në korrupsion esencial, pritej që shpallja ‘non...

 • Opinion

  Për një debat të vërtetë, të moralshëm dhe të dobishëm në PD

  Qëndrimi i Kryetarit të PD ndaj ish-kryeministrit Berisha për shkak të shpalljes ‘non grata’ të këtij të fundit nga Shtetet e Bashkuara ka marrë...

 • Opinion

  Për një debat serioz mbi prespektivën e PD

  Humbja e zgjedhjeve doli të ishte një mundësi e humbur për PD, por keqadministrimi i humbjes po kthehet mundësi e humbur edhe për nje reflektim...