• Një pyetje për opozitën dhe mediat (për ata gazetarët mercenarë, që s’lanë b***ë politikani e biznesmeni pa lëpirë)

    Çfare kish me ndodhe sikur republikanet ne SHBA te mirreshin me vendosjen e kamerave neper qytetete kryesore te Shqiperise, e mos te mirreshin me...

  • Opinion

    Milaim Zeka: Me fol Sali Berisha për dinjitet, është sikur me fol prostitutat e Hamburgut për virgjëri

    Kjo puna e dinjitetit te Sali Berishes Gjate krejte jetes te tij politike, nuk ka lane veprimtar te Kosoves pa e shpalle dhe etiketu si spijun te...