• Mes 28 dhe 29 nëntorit, kur Shqipëria çlirohej

  Pjesa më e madhe e Shqipërisë ishte e çliruar dhe Shkodra, ishte “fortesa” e fundit për t’u marrë, në mënyrë që të përmbushej misioni. Pa të,...

 • ‘Kuvendi i shqiptarisë’, për dy vende që mund të bëhen një

  Për të parën herë, në sallën e parlamentit shqiptar, një mbledhje e përbashkët mes dy kuvendeve, njëri i Shqipërisë e tjetri i Kosovës, ndodh. Një...

 • PD-ja e manipuluar, paunifikuar dhe parithemeluar

  Është e vështirë të harrohet se si në janar 2022, kohë kur Partia Demokratike ende nuk e kishte caktuar përroin politik në të cilin do të merrte...

 • Shqipëria ka rrugët më të mira në rajon, por sërish larg Evropës

  Investimet infrastrukturore në Shqipëri kanë qenë në qendër të vëmendjes së çdo qeverie të ardhur në pushtet prej fillimviteve...

 • Opinion

  Serbia s’është ‘rehat’ me deklaratat e Ramës në OKB

  Një fjalim i kryeministrit shqiptar, Edi Rama, në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, do të ngjallte në terma konkretë – sërish –...

 • Jeta e re e Shqipërisë

  Një maket i atij i cili do të jetë porti i ardhshëm i Durrësit – ai turistik – u shfaq për herë të parë për publikun. Kompania implementuese e...

 • Opinion

  Të “vranë” edhe ty, Mirush Kabashi!

  Mediat tradicionale dhe ato sociale, gëluan pasditen e 6 qershorit me një lajm të trishtë jo vetëm për botën e artit, por të hidhur për gjithë...