• Kronikë

  SPAK: Amnistia penale shkurtoi dënimin e dhjetëra zyrtarëve të korruptuar

  Ekspertët thonë se dakordësia me palëve politike në ligjin për amnistinë, cenoi reformën në Drejtësi dhe përbën një mesazh negativ ndaj...

 • Kronikë

  Gjyqtarja Ardiana Bera jep shpjegime për bilancet negative dhe vendimin për 21 janarin

  Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i kaloi gjyqtares së Gjykatës së Tiranës Ardiana Bera barrë prove për bilance negative në disa vite dhe i...

 • Kronikë

  Vetingu/ Vendimi në çështjen 'Becchetti kundër Enel' vë në vështirësi gjyqtaren Kaçe Agolli

  Gjyqtarja e Gjykatës së Tiranës Kaçe Agolli u përball të mërkurën në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me probleme të pasurisë dhe një bilanc...