POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Ambasada e SHBA njoftim të rëndësishëm për vizat turistike

Njoftimi i ambasades se SHBA

TIRANE-Ambasada e SHBA në Shqipëri ka publikuar një njoftim të rëndësishëm për vizat turistike. Në njoftimin e publikuar në faqen zyrtare në Facebook, ambasada thekson se ka një program rinovimi të vizës me postë duke eliminuar kështu pritjen në radhë të gjata. 

Mua dhe Kenny-t nuk na pëlqen të presim në radhë! A e dini se Ambasada e Shteteve të Bashkuara Tiranë ka një program për rinovimin e vizës me postë? Shikoni me kujdes për të parë nëse kualifikoheni. Nëse po, mos prisni në radhë dhe dërgoni aplikimin tuaj me postë!

Ambasada e SHBA


Njoftimi i publikuar nga ambasada e SHBA

d.ba./Shqiptarja.com
Komento