Përgjimi 6/ Imer Lala merr informatata: Ai bashkë me njerëzit e tij votuan kandidatin e PD

Imer Lala bisedon me një person i cili e infromon se një familje ka votuar për Sherefedin Shehun, kandidat i PD për Dibrën në zgjedhjet lokale në këtë qark

Personi: O shef si të kam
Imer Lala: Mirë
Personi: A je mirë
Imer Lala: Mirë si je ti?
Personi: Kryetari i FRD-së me gjithë njerëzit e vet kanë votuar Serefedin Shehun
Imer Lala: Jo nuk është e vërtetë
Personi: Ore, e verifikova tani, para 20 minutash
Imer Lala: O ja q... robt e shpisë
Personi: Ja kontrollova unë se pata lënë një njeri aty. Kane qenë 5 veta duke votuar, të pestë për Sherefedin Shehun.
Imer Lala: Edhe çuni i vet ë?
Personi: Po
Imer Lala: Ja do ta mërrë në telefon atë halen, I thashë kur të shkosh atje te shtabi do takosh Remin dhe ne jemi për atë, i thashë e kupton shqipen, a jo? Më tha dhe Hasan Begu diç, shife njëherë atë m... tha.
Personi; E verifikova tani, para 20 minutash
Imer Lala; O ja q... motrat
Person: Hajde mos e vrit mendjen, po ta thashë ta dije


Lajmi kryesor:

'Bild'/ 10 përgjime të reja nga dosja e Dibrës '184', ja biseda me Gjiknurin, Imer Lalën dhe Xhemal Qefalinë


r.k./G.M./Shqiptarja.com