POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Bien rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe WhatsApp

Rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe WhatsApp, kanë pësuar një rënie që prej orës 12:40 minuta të mesditës. Për më shumë se 4 orë tre aplikacionet më të përdorura hasën probleme duke mos u mundësuar përdoruesve aksesin në këto rrjete sociale apo dhe shkëmbimin e mesazheve përmes tyre. 

Problemet u raportuan në disa vende të botës ndërsa vetëm pas më shumë se 4 orësh gjithçka iu rikthye normalitetit. 

Kompania e Mark Zuckerberg nuk ka bërë ende një deklaratë në lidhje me këtë bllokim të rrjetit social ndërsa kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që ndodh diçka e tillë. 3 rrjetet sociale më të përdorura pak javë më parë pësuan një avari të ngjashme ndërsa bllokimi zgjati për shumë orë. 

G.M./a.ca./Shqiptarja.com
Komento