Botërori +, eksperti Karriqi: Anglia probleme me modulin e lojës

Emisioni Botërori + në Report Tv

Të ftuarit e përhershëm profesor Karriqi, Mikela dhe Eduard Ilnica kanë analizuar ndeshjen Angli-Belgjikë

Karriqi: Anglia ka prekje më shumë të topit. Problemi nuk është tek emrat por te moduli i lojës.Anglia nuk ka lojtarë që janë të tipit De Bryine ose Modriç. Duhet të ketë në skuadër një lojtarë që t’i hedhësh topin dikujt që do ta nxjerrë nga situata. Duhet të ndryshojë konfigurimin gjeometrik

Mikela: Lojtarët duhet të jenë kompetitivë. Anglia është e fortë në përballje fizike dhe kokë.

Eduard Ilnica: Prisja një Angli tjetër në ndeshjen me Kroacinë. Mbrojtja angleze ka gabuar në tre raste ku Lukaku ka hyrë në zonën angleze

Komento