Dëbora në Kukës arrin mbi 1 m, probleme në rrugët rurale

Trashësia e dëborës në zonat rurale të Kukësit i kalon 1 m. Emergjencat Civile kanë njoftuar situatën e fundit në të gjithë qarkun. Rrugët nacionale, Rruga e Kombit e kalueshme pa zinxhirë, rrugët nacionale Kukës janë të kalueshme pjesërisht me zinxhirë. Rruget nacionale Hasjane te kalueshme pa zinxhirë. Rrugët nacionale Tropojë jane të kalueshme pa zinxhirë. Gjithsej nga firmat kontraktore janë vënë në punë për kriposje 19 mjete. Sa i takon rrugëve rurale janë të blokuara Njësia Administrative Arren, Zapod, Kalis dhe një pjesë e rrugëve të fshatrave të thella të Nj. Ad. të Surrojt, Malzi, Bicaj e Bushtricë. Është hapur rruga që lidh Nj. Ad. Gryke-Qaje me rrugën nacionale dhe rruga që lidh Kukësin me Shishtavecin dheTopojanin. Në Tropojë janë të bllokuara fshatrat e lartesive të NjA Lekbibaj. Mjetet qe po punojne per hapjen etyre jane 4 borepastruese e 3 Fadroma. Bashkia Has: Të gjitha rrugët rurale janë të hapura. Sa i takon furnizimit me energji elektrike, me përjashtim të 5 fshatratrave të Njësisë Administrative Malzi si Shemri, Petkaj, Dobrush, Gdheshte, Pistë NjA Malzi dhe Fshati Mamez Nj Ad. Kolsh B.Kukes, i gjithë qarku furnizohet rregullisht. 


Lajmi kryesor:

Pesë të sëmurë të bllokuar nga dëbora, 4 në Dibër dhe një 6-vjeçar në Kolonjë/ ARRSH: Ja rrugët me probleme


Ora 09:35
Foto nga dëbora në Kukës ku rreshjet e dëborës arritën deri në 1 metër
  • Sondazhi i ditës:

    Arrestimi i mjekut, a po bëhet sa duhet për të luftuar korrupsionin në sistemin shëndetësor?×

Lajmi i fundit

‘Narcos-i’ i Greqisë, shkatërrohet karteli i drogës shqiptaro-grek! Autoritetet zbuluan plantacionin 40 hektarësh, 11 ton hashash të sekuestruar  

‘Narcos-i’ i Greqisë, shkatërrohet karteli i drogës shqiptaro-grek! Autoritetet zbuluan plantacionin 40 hektarësh, 11 ton hashash të sekuestruar