Dy lagje të reja në kryeqytet marrin zgjidhje për furnizimin me ujë të pijshëm

TIRANE- Ujësjellës Kanalizime Tiranë ka finalizuar punën për lidhje të reja uji tek banesat që ndodhen në rrugën "Meleq Gosnishti" Ky investim i ri në rrjetin e ujësjellësit do të sigurojë një furnzimin më cilësor me ujë për banorët e kësaj lagjeje, duke shmangur humbjet që shkaktonte rrjeti i vjetër

Një tjetër investim është edhe ai në rrjetin e ujësjellësit mes rrugës "Ibrahim Tukiqi” dhe mes Rrugës së Durrësit. 

Bashkia e Tiranës bën me dije se tashmë ata jo vetëm do të kenë furnizim normal me ujë të pijshëm, por edhe një shërbim cilësor në çdo rast problematike.

m.v./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A duhen ndjekur penalisht gjyqtarët që po nxjerrin 'të fortët' nga burgu?

Komento