POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

FOTO/ Legjenda Schumacher feston 50-vjetorin në koma, ja si e nderon Ferrari

Në nder të ish-pilotit 'Ferrari' ka hapur një ekspozitë të veçantë në Maranello të Italisë

Michael Schumacher, legjenda e “Ferrari-t” dhe “Formula 1”, i cili ndodhet në koma prej më shumë se 5 vitesh feston sot 50-vjetorin e lindjes. Një ditë jubilare për gjermani i cili mban në ankth për shëndetin e tij fansat anembanë botës.

Edhe pse raportime të shumta thonë se gjendja e tij është përmirësuar ende nuk ka asgjë zyrtare. Gjithsesi sot, në nder të ish-pilotit skuderia “Ferrari” ka hapur një ekspozitë të veçantë në Maranello të Italisë. 

Në sallën e ekspozitës gjenden makina, kokore, foto e shumë aksesorë të tjerë të Schumacher, një piloti që nga viti 2000 deri në 2004 fitoi 5 tituj kampion me “Ferrari-n”.

Ora 18:05
FOTO/ Legjenda Schumacer feston 50-vjetorin në koma, ja si e nderon Ferrar-i

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

1 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

2 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

3 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

4 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

5 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

6 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

7 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

8 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

9 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

10 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

11 / 13

Ekspozitë për Michael Schumacer në Maranello të Italisë

12 / 13

Fansat e Michael Schumacer në Maranello të Italisë

13 / 13
l.q.
Komento