POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Instagrami bëhet njësoj si çdo aplikacion, sjell risinë e shumëkërkuar

Foto Ilustruese

Me siguri mezi keni pritur që të vijë kjo risi, por tashmë pritja ka marrë fund! Të gjithë përdoruesit e rrjetit social Instagram mund të dërgojnë mesazhe zanore, njësoj si me çdo aplikacion tjetër.

Instagram ka sjellë opsionin e dërgimit të mesazheve zanore në “insta direct”. Mjafton ta mbani shtypur dhe mund t’i dërgoni mesazh zanor kujtdo që dëshironi. Dhe me siguri tashmë e keni marrë vesh këtë gjë pasi Instagrami i tregon çdo përdoruesi risitë që sjell, me anë të njoftimeve të tij.

Risia e Instagramit

fl.mi.
Komento