POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kthehen në atdhe pa Kupën e Botës, por priten në mënyrë madhështore futbollistët e Kroacisë

Kroatët duke pritur futbollistët në shesh

Futbollistët e Kroacisë janë pritur si heronj në atdhe pas suksesit që e arritën në Kampionat Botëror, pavarësisht se nuk arritën të kthehen me Kupën e Botës.

Kroacia bëri një paraqitje mbresëlënëse në Rusi, duke thyer edhe arritjen më të madhe të tyre që ishte vitin 1998, kur shkuan deri në gjysmëfinale në Botërorin e Francës.


Me mijëra kroatë dolën në shesh për të mbështetur idhujt e tyre, të cilët parakaluan me një autobus të hapur dhe me medaljen e argjendtë në qafë.

Komento