Ndryshon procedura për t’u pajisur me pasaporta, Ambasada shqiptare në Greqi jep detajet

Ambasada shqiptare në Greqi

Ambasada shqiptare në Greqi ka njoftuar për ndryshimin e procedurës së aplikimit dhe marrjes së pasaportave dhe mjeteve të identifikimit.

Sipas njoftimit zyrtar data e takimit do të jepet për 10 ditë pune nga momenti i aplikimit dhe shpërndarja e pasaportës realizohet për 4 javë.

Duke filluar nga data 27 korrik 2020 Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ka kryer procedurat për pajisje me pasaportë dhe kartë ID për 19.331 shtetas.

Gjithashtu në këtë hapësirë kohore janë shpërndarë 18.575 dokumente biometrike.

Më e rëndësishmja në këtë iniciativë është fakti se SOT data e takimit jepet për 10 ditë pune nga momenti i aplikimit dhe shpërndarja e pasaportes realizohet për 4 javë.

Brenda muajit tetor 2020 koha e pritjes për marrjen e shërbimit do të shkurtohet në 5 ditë pune dhe në total dokumentet biometrike do të dorëzohen për 3 javë”, shkruan Ambasada shqiptare në Greqi.

D.P./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A besoni se Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve në Partinë Demokratike është i pavarur nga Lulzim Basha?

Komento


×

Lajmi i fundit

John

Trafikimi me nënshtetësitë, Meta sulm gazetarëve. Bollino: Presidenti po tradhëton Kushtetutën dhe rolin e tij