POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Në vigjilje të festave të fundvitit, “Shqiponjat e rrugës” kremtojnë me fëmijët jetimë

Në vigjilje të Krishtilindjes dhe Vitit të Ri grupimi i motorristëve “Shqiponjat e rrugës” në Shqipëri, janë rikthyer sërish në Shkodër për të kaluar këto festa në jetimoren e qytetit verior. Me pako me dhurata dhe me urime të përzemërta për fëmijët anëtarët e këtij grupimi kanë kremtuar festat e fundivitit me pjesëtarët e shtëpisë së fëmijës, të cilët u entuziasmuan nga kjo surprizë.

Lodra, ushqime, këpucë dhe veshje janë shpërndarë për këto fëmijë të cilët do të festojnë ashtu si bashkëmoshatarët e tyre këtë fundvit.

Atëherë mirëse ju gjetëm. Ishte një kënaqësi pritja nga fëmijët por edhe nga stafi i shtëpisë së fëmijës në Shkodër. Ne kemi përgatitur disa dhurata për këto fëmijë shumë të mrekullueshëm. Në kuadër të ritmeve tona që kemi për bamirësi dhe për pasionin tonë, këtë radhë bëmë një bamirësi simbolike për fëmjët e shtëpisë në Shkodër.ranë shtëpisë së fëmijës. zgjedhur këto fëmijë në këtë fundvit për t’i bërë festat më të gëzueshme.

Anëtari i grupimit të motorristëve “Shqiponjat e rrugës”

Prej vitesh grupi i motorristëve “Shqiponjat e rrugës”, çdo fundvit gjendet pranë jetimeve dhe familjeve në nevojë.

fl.mi./al.sp.
Komento

Komente

  • cdsx: 26/12/2018 09:59

    shume mire, po sikur ta fshihnit bamiresine, ndoshta do ishte me sinqerte

    Përgjigju