OSHEE merr masa për fundvit:Ja
numrat gatishmërisë për abonentët 

OSHEE merr masa për fundvit:Ja<br />numrat gatishmërisë për abonentët 
OSHEE ka ngritur Shtabim Qëndror të Gatishmërisë për garantimin dhe furnizimin me energji elektrike të të gjithë banorëve, duke vendosur në dispozicion të plotë 1300 punonjës.
 
Kompania po ndjek me përparësi furnizimin me energji të konsumatorëve në të gjitha drejtoritë rajonale me rastin e festave të fundvitit.
Bazuar mbi një plan masash, ekipet e OSHEE janë pozicionuar në pikat kritike, në mënyrë që reagimi për zgjidhjen e defekteve/avarive të mundshme të jetë brenda një kohe të shkurtër.
 
“Fiderat qe furnizojne hidrovoret, spitalet, objektet e rëndësishme administrative, janë fidera të një rëndësie të veçantë dhe nga ana jone janë marrë masa me vendosjen e grupeve te gatishmerise dhe personelit perforcues prane tyre apo furnizimit alternativ me dy drejtime”, thotë Drejtori i  Divizionit të Shpërndarjes, ing. Petraq Lika.
 
Sipas tij, do të bëhen kontrolle çdo orë të pajisjeve elektrike nga personeli operativ i n/stacioneve, për të parandaluar avarite e mundshme në pajisje dhe linja 35 kV, që shoqërohen me nderprerje masive të energjise elektrike.
 
Nga ana tjetër, kompania gjen rastin tu bëjë apel abonentëve, të jenë më eficient në konsumin e energjisë, sidomos në ditët e fundit të vitit, për të shmangur kështu ngarkesat e panevojshme në rrjet si dhe defektet e mundshme.
 
Gjithashtu, kompania ka vendosur në gatishmëri të abonentëve një staf të detikuar 24 orë në shërbim të marrjes së njoftimeve për raste të mungesës së energjisë elektrike.
 
Numri 04 22 74 141 do të jetë në shërbim 24 orësh - call center, si dhe janë vendosur të tjera numra kontakti për çdo rajon (shikoni hartën)
 
 
Më poshtë do të gjeni nr e kontaktit për secilin rajon për raste defektesh dhe mungesës së energjisë. Shërbimi do të jetë 24 orësh!
 
Numrat e dispecerive 
Shkodra                                  Durrësi
022801023                              052 222 097
022801024
022801025
 
Burreli                                    Gjirokastra
069 41 46 389                         084 262 555
069 41 45 616                         084 264 465
 
Fieri
034 210 000                            Tirana
034 210 002                            042 355 269
                                                042 355 270
                                                042 358 888
Elbasani
069 41 46 603                         Nr Call Center
069 41 46 604                         04 22 74 141
054 221 000                         Për të gjitha Rajonet
054 221 001
054 221 002

Redaksia online
(s.m/shqiptarja.com)
 

  • Sondazhi i ditës:

    Marrëveshje në Ohër, po shkojnë Kosova e Serbia drejt pajtimit përfundimtar?×

Lajmi i fundit

Turizmi në lulëzim, Rama: Vizitorët në shkurt janë rritur 54% krahasuar me 1 vit më parë! Mbi 686 mijë turistë të huaj vizituan Shqipërinë në dy muajt e parë të 2023

Turizmi në lulëzim, Rama: Vizitorët në shkurt janë rritur 54% krahasuar me 1 vit më parë! Mbi 686 mijë turistë të huaj vizituan Shqipërinë në dy muajt e parë të 2023