POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

OST punime në Vlorë/ Ja zonat që nuk do të kenë energji elektrike në datat 13 dhe 15 mars

Foto ilustruese

Operatori i Sistemit të Trasmetimit ka njoftuar abonentët e Vlorës se për shkak të punimeve të planifikuaranë linjën 110KV Fier – Kafaraj – Vlora 1 do të ketë mungesë të energjisë elektrie.

Ajo shprehet se stakimi i energjisë elektrikedo të kryhet gjatë intervalit kohor 08:30-15:00 në zonat: Fitore, Bishan, Dëllenjë, Delisufe, Poro, Novosela, Akërni dhe Aliban.

Njoftim i OST për abonentët Vlorë:

Për shkak të punimeve të planifikuara të OST në linjën 110kV Fier – Kafaraj – Vlora 1, në datat 13 dhe 15 mars gjatë intervalit kohor 08:30-15:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zonat:

Fitore, Bishan, Dëllenjë, Delisufe, Poro, Novosela, Akërni dhe Aliban.

Al.Çe
Komento