POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

PD dhe LSI thyejnë bojkotin, opozitarët rikthehen në Këshillin e Legjislacionit (VIDEO-FOTO)

Deputet e PD dhe LSI janë rikthyer në mbledhjen e sotme në Këshillin e Legjislacionit që po zhvillohet prej orës 12:00.

Ora 12:17
PD dhe LSI thyejnë bojkotin, opozitarët rikthehen në Këshillin e Legjislacionit (FOTO)

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

1 / 6

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

2 / 6

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

3 / 6

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

4 / 6

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

5 / 6

Deputetët e PD dhe LSI rikthehen në Këshillin e Legjislacionit

6 / 6
b.ha.
Komento