Përfundon Kuvendi, miratohen 6 projektligje

Foto nga Kuvendi

Në përfundim të Kuvendit janë miratuar 6 projektligje.

Është miratuar projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9632, datë 30.10.2006 “Për sistemin e taksave vendore” të ndryshuar”” me 92 pro, 10 kundër dhe 6 abstenim.

Projektligji “Për një shtesë në ligjin nr. 92/2014, “Për tatimin mbi vlerën e shtuar në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar” me 90 vota pro, 10 kundër dhe 6 abstenim.

Projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 10221, datë 04.02.2010, “Për mbrojtjen nga diskriminimi" me 95 vota pro, 6 kundër dhe 5 abstenim

Projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 9669, datë 18.12.2006 “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare” të ndryshuar”” me 100 vota pro, 4 kundër dhe 3 abstenim.

Projektligji “Për metrologjinë” me 89 vota pro, 13 kundër dhe 6 abstenim.

Projektligji “Për regjistrimin, mënyrën e përdorimit dhe kontrollin e mjeteve lundruese, turistike e të kënaqësisë, me motor me fuqi mbi 30 kv ose 40.8 kf dhe tonazh nën 150 GT” me 84 vota pro, 14 kundër dhe 10 anstenim.


Lajmi kryesor:

Miratohen 6 projektligje në Kuvend/ Lleshaj: Krimi në nivelet më të ulta në dekadë! Maliqi: Mos paç fatin e Tahirit! Gjoni: Zgjedhje me qeveri teknike, kryeministre Spiropali; Ministrja: Meta përdor gjuhë urrejtje


Be.K./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Ju duket e drejtë që studentët e pavaksinuar të humbasin vitin akademik?×

Lajmi i fundit

John

'Vetëvendosja mori një shuplakë të mirë dhe të nxehtë', ish-këshilltari i Kurtit: Janë ndëshkuar për qeverisje të keqe