Përgjimi nr.8 Imer Lalën e marrin në telefon: Kam mbaruar punë unë, por a t'ia jap kartën?

Përgjimi numër 8 është një bisedë e përgjuar mes Imer Lalës dhe një personi që Bild i shkruan vetëm numrin e telefonit. Aty personi e pyet Imer Lalën nëse mund t'i japë kartat një personi që i përmend emrin si Shefki Xhura. 

0682300268: Vlla
Imer Lala:    Çarë bëre
0682300268: Sefki Xhura, a t'ia jap ato kartat apo mos t'ia jap. 
Imer Lala:     Jepja, jepja ..
0682300268: Qe, ok
Imer Lala:      Është kunati dhe gruaja se ai nuk është vetë 
0682300268: Mirë, (Nuk kuptohet) T'ja jap kartën se jam kam mbajtur
Imer Lala:      Jepja, jepja
0682300268: Kam mbaruar punë me të unë, po a ti jap kartën them. 
Imer Lala:       Jepjaaa!


Lajmi kryesor:

'Bild'/ 10 përgjime të reja nga dosja e Dibrës '184', ja biseda me Gjiknurin, Imer Lalën dhe Xhemal Qefalinë


G.M./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A e besoni premtimin e kryeministrit se dëmet në banesa nga tërmeti do të rikuperohen deri në qershor 2021?