Presidenti i KE në Tiranë, Michel: Ideja për një status 'vend i asociuar i BE' për shtetet e Ballkanit drejt materializimit! Rama: Do i jepte fund paranojave se Brukseli po na lë larg (VIDEO)

Vendet e Ballkanit Perëndimor, në rrugëtimin drejt Bashkimit Evropian, mund të marrin statusin ‘vend i asociuar i BE’, një status i ndërmjetëm deri në anëtarësimin e plotë që do t’i jepte rol më të madh politik në Union, do t’i lejonte pjesëmarrje në tryezat e mëdha të Brukselit si dhe në vendimmarrjet për çështje të rëndësishme si krizat apo ato të sigurisë.

Idenë për një status të tillë për më shumë pjesëmarrje të ballkanasve në familjen europiane ka qenë e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo u konfirmua në Tiranë edhe nga Presidenti i Këshillit Evropian, institucionit më të lartë të Bashkimit Evropian, Charles Michel.  Në konferencën për shtyp me Ramën, tij Michel tha se vendet e Ballkanit nuk do të lihen mënjanë.

"Do ju tregoj një sekret, para disa muajsh ishim në Suedi për aktivitet dhe shkëmbyem ide me njëri-tjetrin. Kryeministri më tha se sa e rëndësishme është të përfshijmë udhëheqësit që t'i kemi me 27 udhëheqësit të BE. Po zbatojmë këtë qasje për të pritur për një vendim përfundimtar për anëtarësimin në BE. Një ide shumë pranë e këtij koncepti është e ‘anëtarëve të asociuar’, pra qasje e përafërt që të kemi formatet e duhura që të njihemi më mirë me njëri-tjetrin, të kuptojmë vështirësitë dhe si të kujdesemi për njëri-tjetrin. Të jemi konkretë dhe operacionalë, prandaj e ritheksova mbështetjen time personale për iniciativën e Ballkanit", tha Michel

Për këtë ide foli edhe Kryeministri Rama, i cili u shpreh se kjo do t'i jepte fund një herë e mirë edhe paranojave që thonë se Bashkimi Evropian i ka lënë mënjanë vendet e Ballkanit Perëndimor. 

"Të hedhë një hap më tutje për ta afruar politikisht shumë më pranë Ballkanin Perëndimor, duke bërë një integrim të menjëhershëm në aspektin politik. Pra, të pjesëmarrjes së vendeve tona në tryezat evropian, në proceset e vendimmarrjeve që lidhen me sigurinë, përballimin e krizave etj. Të bashkëjetojmë si një komunitet i njëjtë. Të kemi edhe detyrime të njëjta. Ideja e anëtarit të asociuar të BE-së tha se është një ide që po merr mbështetje gjithmonë e më shumë. Unë e mbështes vizionin e Presidentit të Francës, por këtë Komunitetin e ri Politik në BE. Të gjithë të jenë të përfshirë dhe kështu sigurisht për sa na takon edhe më afër Bashkimit Evropian. Kjo do t’i jepte fund të gjitha spekulimeve dhe paranoja që BE po na mban aty larg", tha Rama. 

Gjatë konferencës së përbashkët me kryeministrin Edi Rama, Michel përsëriti qëndrimin pro integrimit të vendit tonë, ndërsa Rama foli për ndarje me Maqedoninë e Veriut, vetëm në rast se vijon pengu bullgar.

“Ne po punojmë që të japim rezultate të prekshme për të gjithë shqiptarët. Ne do të kemi një takim të 27 drejtuesve të Bashkimit Evropian. Shqipëria i ka plotësuar të gjitha kushtet dhe çelja për anëtarësim duhet të vazhdojë sa më parë”.

Dy zyrtarët folën edhe për efektet pozitive që ka Open Balkan për rajonin, duke bërë ftesë për gjithëpërfshirje. Presidenti i KE, Charles Michel tha se mbështet Ballkanin e Hapur duke thënë se do të lehtësojë afrimin e Ballkanit Perëndimor me Europën. Ndaj sugjeron që të krijohet një platformë politike duke mbledhur të gjithë liderët në një tryezë.

Një ditë më parë, kryeministri Edi Rama ishte në vizitë në Gjermani në fokus të së cilës ishte integrimi europian i vendin tonë, lufta në Ukrainë dhe impakti i saj, roli i Shqipërisë në rajon por edhe në Këshillin e Sigurimit në OKB. Pas vizitës, zhvilloi një intervistë në Berlin ku foli për vizitën e presidentit Michel në Shqipëri duke thënë se nuk do të jenë ditë vendimtare për Shqipërinë. Ndalur në dy raportet e miratuara nga Parlamenti Europian për Shqipërinë ku i kërkohet BE-së që të nisë negociatat me Shqipërinë, Rama tha se është frut i një pune të madhe që vendi ynë ka bërë.

Në përditësim...

Rendit zhvillimet sipas orarit:
Ora 15:48
'Këtu ndodh gjithçka? Jam xheloz' Nga vizatimet, te topi i basketbollit dhe libri për Shqipërinë komuniste! Rama i prezanton zyrën Michel

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video nga momenti kur i prezanton zyrën e tij kur u prezanton zyrën e tij Presidentit të Këshillit Europian, Charles Michel.

 “Këtu ndodh gjithçka? Jam xheloz”, tha MIchel, teksa Rama po i tregonte me detaje gjithçka.

Gjatë "turit" në zyrë presideti i KE vuri re një top basketboll, ndërsa po kërkonte një kosh.

"Ja edhe topat e basketbollit.", tha ai

Në momentin kur nuk e priste, Rama i hapi një derë në zyrë dhe i tregoi koshin e basketbollit. MIchel menjëherë provoi të bënte kosh.

"Vualah", i tha Rama sapo ai beri koshin.

Gjatë bisedës kryeministri i dhuroi edhe një libër MIchel. Libri nga shkrimtare shqiptare flet për fëmijërinë e saj në Shqipërinë komuniste.

 

Ora 12:33
Negociatat, Rama: Kemi të drejtë të ndahemi nga Maqedonia nëse Bullgaria vijon të bllokojë

 

Shqiptarët kanë kërkuar që nëse Bullgaria vijon të bllokojë Maqedoninë e Veriut për negociatat, atëherë vendi ynë ka të drejtë të kërkojë largimin. Qëndrimin e ka ripërsëritur Kryeministri Rama në konferencën me Presidentin e Këshillit Evropian, Charles Michel.

“Ne nuk preferojmë të ndahemi për sa kohë ka ende hapësirë që të mendohet se Bullgaria mund t’i hapë rrugën. Gjysmë milionë shqiptarë e kërkuan në Këshillimin Kombëtar që nëse në qershor nuk marrim negociatat, jemi të lirë të kërkojmë daljen nga bllokimi që Bullgaria I ka bërë Maqedonisë së Veriut. Ky do të jetë qëndrimi ynë, por deri në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Evropian qëndrimi ynë do të jetë që negociatat duhet të hapen me të dyja”, tha Kryeministri.

Rama foli edhe për Ballkanin e Hapur.

“Miti që Gjermania është kundër Ballkanit të Hapur është për konsum lokal. Gjermania nuk është kundër por kërkon gjithëpërfshirje dhe këto të dyja janë gjëra të ndryshme. Ballkani i hapur është një nismë që synon jetësimin e të gjitha parimeve dhe lirive të Bashkimit Evropian”, u shpreh ai.

Ora 12:28
Presidenti i KE: E mbështes Ballkanin e Hapur, të mblidhen të gjithë në një tryezë! Është hap integrimi

 

Presidenti i KE, Charles Michel tha se mbështet Ballkanin e Hapur duke thënë se do të lehtësojë afrimin e Ballkanit Perëndimor me Europën. Ndaj sugjeron që të krijohet një platformë politike duke mbledhur të gjithë liderët në një tryezë.

"Unë jam mik i angazhuar për të zgjidhur vështirësitë për të cilat jemi konfrontuar. Pas disa javësh do kemi një mbledhje të fundit të presidencës franceze për të zgjidhur këtë situatë. Ne do bëjmë vlerësimin në qershor. Shpresoj që do jemi në gjendje të bëjmë këtë gjë. Natyrisht nëse nuk ndodh duhet ta rishohim situatën. Pozita e kryeministrit është e arsyeshme dhe e përligjur. Unë e mbështes Ballkanin e Hapur sepse më të mëdha do të jenë aftësitë për të forcuar strukturat ekonomike politike. Kjo do ta lehtësojë afrimin e BP me Europën. Është dhe çështja energjetike që është gjeopolitike për aftësitë blerëse. Kjo ka shumë kuptim. Duhet të krijohet kjo platformë politike. Duhet bërë ky hap integrimi duke u mbledhur të gjithë në një tryezë që të kemi inteligjencë kolektive të përbashkët", tha Michel.

Ora 12:18
Presidenti i KE zbulon 'sekretin': Isha me Ramën në Suedi, kishte një ide për status tjetër të vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE! Duam bashkëpunim, jo justifikime

 

Presidenti i KE, Charles Michel është pyetur përse vazhdohen të mbahen peng Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria nga Maqedonia e Veriut duke thënë se objektivi kryesor është të zgjidhen mosmarrëveshjet. Nga ana tjetër tregoi bisedën me Ramën në Suedi, ku dha idenë për status tjetër të vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE.

"Objektivi kryesor që kam unë është që t'i japim energji të reja procesit të integrimit në BE që të zgjidhen mosmarrëveshjet dhe të fillohen bisedat për anëtarësim. Kam vendosur që kjo çështje për mënyrën se si po punojmë ta diskutojmë në qershor dhe mora iniciativën që të ftoj miqtë nga Ballkanit Perëndimor dhe të bëjmë çdo gjë që është e mundur që të tejkalojmë sfidat. Nga ana tjetër është e rëndësishme që të mos presim vendimin përfundimtar. Ju duhet të bashkërendoni dhe të bashkëpunoni se si duhet të kalojmë këto sfida. Mendojmë që është gjë e mirë të bisedojmë me miqtë tanë, jo të gjejmë justifikim tjetër, por t'i japim shtysë politike bashkërendimit të punës.

Do ju tregoj një sekret, para disa muajsh ishim në Suedi për aktivitet dhe shkëmbyem ide me njëri-tjetrin. Kryeministri më tha se sa e rëndësishme është të përfshijmë udhëheqësit që t'i kemi me 27 udhëheqësit e BE. Po zbatojmë këtë qasje për të pritur për një vendim përfundimtar për anëtarësimin në BE. Një ide shumë pranë e këtij koncepti është e anëtarëve të asociuar, pra qasje e përafërt që të kemi formatet e duhura që të njihemi më mirë me njëri-tjetrin, të kuptojmë vështirësitë dhe si të kujdesemi për njëri-tjetrin. Të jemi konkretë dhe operacionalë, prandaj e ritheksova mbështetjen time personale për iniciativën e Ballkanit", tha Michel.

Ora 12:13
Charles Michel: Shqipëria ka plotësuar çdo kusht, sa më parë negociatat

 

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, ka nënvizuar qartë sot në Tiranë se Shqipëria meriton të hapen sa më parë bisedimet me Bashkimin Evropian.

“Shumë ka ndryshuar, kriza e COVID dhe lufta në Ukrainë por një gjë nuk ka ndryshuar dhe nuk do të ndryshojë dhe kjo është angazhimi ynë iu plotë për integrimin e Shqipërisë në BE. Ky është moment kyç të takohemi me ju, një aleat të vërtetë. Ne vazhdojmë që të ruajmë dhe të rrisim presionin ndaj Rusisë dhe dua t’ju falëndero për punën tuaj në arenën globale, sidomos në Këshillin e Sigurimit. Ne po punojmë që të japim rezultate të prekshme për të gjithë shqiptarët. Ne do të kemi një takim të 27 drejtuesve të Bashkimit Evropian. Shqipëria i ka plotësuar të gjitha kushtet dhe çelja për anëtarësim duhet të vazhdojë sa më parë”, tha Michel.

Ora 12:09
Biseda me presidentin e KE, Rama: Jemi në nivel tjetër! Folëm për luftën në Ukrainë dhe për procesin e hapjes së negociatave

 

Kryeministri Edi Rama ka përfunduar bisedën me presidentin e KE, Charles Michel, me të cilin foli për luftën në Ukrainë, integrimin në BE të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, për Ballkanin e Hapur dhe reformat.

"Përtej vështirësive të procesit, aspekteve të mirënjohura të formalizimit të hapave të mëtejshëm për tu hedhur, jemi në një nivel krejt tjetër të bashkëjetesës në suazën politike europiane si rezultat edhe i një vullneti gjithnjë e më të shprehur nga ana e BE, e autoriteteve në Bruksel për ta afruar më shumë Ballkanin Perëndimor drejt BE.

Jam i bindur se shqiptarëve asnjëherë nuk do t'i duket e tepërt, por shpresoj të mos i duket presidentit të KE për mirënjohjen ndaj mbështetjes për momentet më të vështira që nga tërmeti tek pandemia sepse kanë shënuar pika shumë të rëndësishme në forcimin e marrëdhënieve mes BE. Nga ana tjetër dëshiroj të theksoj se ne ndihemi shumë krenar që jemi pjesë e frontit të përbashkët që sot është më shumë se asnjëherë tjetër, qartësisht një front i të mirës kundër së keqes.

Folëm me presidentin për situatën e përgjithshme, angazhimet dhe sfidat në raport me luftën në Ukrainë. Folëm për procesin në vigjilje të Këshillit Europian kur dihet se Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut janë në axhendë, folëm për ecurinë e marrëdhënieve rajonale, Ballkanin e Hapur, për të gjithë sfidat e brendshme të rajonit por edhe reformat duke filluar nga ajo në drejtësi", tha Rama.

Rama nuk la pa përmendur edhe megaoperacionin e SPAK të ditës së djeshme duke thënë se ligji po godet krimin e organizuar duke treguar se jemi në rrugën e duhur.

"Të gjithë e ndoqën edhe dje operacionin shumë domethënës të prokurorisë spciale dhe policisë për t'i dhënë ndoshta goditjen më të rëndësishme krimit të organizuar ashtu si dhe shembujt kuptimplotë të drejtësisë, pavarësisht përkatësive të tyre politike që tregojnë se jo vetëm jemi në rrugën e duhur por kemi hapur hapa domethënës", tha Rama.

/K.T./Shqiptarja.com
Komento

KUJDES! Nuk do të publikohen komente që përmbajnë fjalë të pista, ofendime personale apo etiketime mbi baza fetare, krahinore, seksuale apo që shpërndajnë urrejtje. Në rast shkelje të rëndë të etikës, moderatorët e portalit mund të vendosin të bllokojnë autorin e komentit, të cilit do t'i ndalohet nga ai moment të komentojë te Shqiptarja.com

Komente

 • Eni: 20/05/2022 17:57

  Po behen takime te rendesishme dita dites dge uroj te kete lajme pozitive per Shqiperine

  Përgjigju
 • Dario: 20/05/2022 17:27

  Takime te rendesishme dita dites me njerez te rendesishem te politikes europiane

  Përgjigju
 • oltian: 20/05/2022 17:26

  je zyre unike, nje moment i cili do mbahet mend. kjo vizite me dukej teper miqesore dhe fytedhenese per shqiperine

  Përgjigju
 • Alesio: 20/05/2022 17:26

  Antarsimi ne bashkimin europian kriter kryesor i qeverise shpresojme te antarsohemi sa me shpejt

  Përgjigju
 • Andi: 20/05/2022 17:00

  Shqiperia meriton te jete pjese e Be

  Përgjigju
 • Xhevi: 20/05/2022 16:58

  Zyr fantastike dhe shum artistike, me behet qejfi qe se keni len pas basketbollin pavarsisht detyrave te rendesishme qe keni. Vetem fal jush tashme po shohim progres ne rrugetimin ton drejt integrimit ne BE

  Përgjigju
 • Leandro: 20/05/2022 16:57

  se shpejti dhe ne do jemi pjese e BE fale punes suaj kryeminister

  Përgjigju
 • miri: 20/05/2022 16:56

  ky takim do te thot me pak fjal qe ne do te jemi se shpejti antarxte bashkimit europjan

  Përgjigju
 • mario: 20/05/2022 16:56

  Uroj qe te futemi se shpejti ne bashkimin evropian. po ecim me hapa te sigurta

  Përgjigju
 • Kleo: 20/05/2022 16:55

  Jemi shume afer rruges per ne BE

  Përgjigju
 • fuga: 20/05/2022 15:53

  bobo qekan leshuar sufllaqexhijnt neper komente

  Përgjigju
 • Festim: 20/05/2022 14:10

  Me behet qefi qe shoh te kete takime te tilla nga ana juaj kryeminister me presidentin e keshillit europian.????????????????Shpresoj te kemi lajme shume te mira dhe jam i sigurt qe me ju perpara ne BE!

  Përgjigju
 • Misheli: 20/05/2022 13:34

  Ky mongoli me syza fmia mongolit me mjeker dinastia mafiozeve ne politiken evropiane eshte zari i vogel i Macron i cili e ka dhene verdiktin mbi islamo-shqiptaret i cili ishte : Ska evrope per shqiptaret edhe nja 20 vjet sepse akoma nuk e kane luftuar si duhet korrupsionin,krimin,islamin, nuk kane dhuruar gjithashtu te populli vella serb gjithe kosoven dhe te populli vella bullgaro-sllav gjithe trojet shqiptare ne maqedoni.Deri atehere vllezer xhihadista mbajani ison kuklles shtatlarte edvin bej rames e kompani dhe ju lutem mos beni femije sepse askush tjeter pervec atyre sdo ju mallkoje me shume per krimin qe beni cdo dite duke qeke vemje te keqperdorura nga me i fundit i hajvaneve.Rrofshin shqiptaret e rinj sirianet,iranianet,afganet,bangladeshasit,brazilianet,ukrainasit duke mos harruar vellezerit e nje gjaku pinjollet e egjiptit te lashte romet te cilet kane pasuruar kulturen tone e cila nuk egzistonte para ardhjes se tyre ne trojet tona(kjo fale meshires tone). Tekbir deri atehere vllazen elle motra.

  Përgjigju
 • Jorgo: 20/05/2022 13:27

  I urojme mireseardhjen presidentit te BE ishallah ky bashkebisedim qe u be na sjell lajme te mira

  Përgjigju
 • Monda: 20/05/2022 13:00

  Shpresoj qe keto bisedime te arrijne ne nje perfundim pozitiv. Shqiperia e meriton te hyje ne BE me kaq shume pune te bere

  Përgjigju
 • Arbëri: 20/05/2022 12:59

  Balkani i hapur është “bota serbosllave” o të verbuar! E Rama e ka detyrë primare zhbërjen e shtetit të Kosovës dhe bashkimin e Shqioëris me serbin ! ER është njeri i Putinit me shpirt e zemer, që punon për “boten serboruse nga Rusia përmes Ukrainës , Hungaris, Serbis Maqedonis e gjerë në Sarand …! Kjo ëndërr e Ramës është shuar një herë e përgjithmon nga BE dhe SHBA …!!!

  Përgjigju
 • Bardha: 20/05/2022 12:57

  Vendi yne ka pesuar goxha progres dhe uroj qe europa ti vleresoje te gjithe perpjekjet tone, duke na antaresuar ne BE

  Përgjigju
 • teuta: 20/05/2022 12:56

  uroj qe keto takime te ndikojne pozitivisht dhe te na vije lajmi i mire qe te behemi anetare te BE.Ne si vend gjithmone kemi qene te hapur per negociata.

  Përgjigju
 • Goni: 20/05/2022 12:45

  Shumica e vendeve europiane jan per pro ne po penalizohemi vetem shkaku i macedonis

  Përgjigju
 • Gerti: 20/05/2022 12:41

  Shpresoj qe keto bisedime ti japin fund endjes tone drejt europes dhe te finalizohen pozitivisht

  Përgjigju
 • Albi: 20/05/2022 12:41

  Me ter kete pun te perkushtuar qe z Rama ka bere jam i sigurt qe jemi shum pran hyrjes ne BE . E meritojme

  Përgjigju
 • Fitim balushi: 20/05/2022 12:39

  Zoti rama faleminderit qe e keni cuar shqiperine ne keto nivele ne mardheniet nderkombetare me shtetet e tjera jemi kaq prane antaresimit ne be . Respekt pafund ????????

  Përgjigju
 • redi: 20/05/2022 12:39

  Ballkani i hapur eshte nie nisme shume efikase dhe ndihme per cdo vend qe do te ecin te bashkuar

  Përgjigju
  • Arbëri: 20/05/2022 12:58

   Balkani i hapur është “bota serbosllave” o të verbuar! E Rama e ka detyrë primare zhbërjen e shtetit të Kosovës dhe bashkimin e Shqioëris me serbin ! ER është njeri i Putinit me shpirt e zemer, që punon për “boten serboruse nga Rusia përmes Ukrainës , Hungaris, Serbis Maqedonis e gjerë në Sarand …! Kjo ëndërr e Ramës është shuar një herë e përgjithmon nga BE dhe SHBA …! Rama kurr nuk angazhohet për hyrje në BE , por angazhimi i tij primar është Rusia e madhe gjerë në Jon …!!!

 • Erald: 20/05/2022 12:38

  Shqiperia ka plotesuar cdo kriter dhe e meriton te jete pjese e BE e mos mbese me peng e politikave te shteteve te tjera apo dhe vete BE

  Përgjigju
 • Bledi: 20/05/2022 12:34

  Jo menjane nuk na kane lene sepse puna qe ka bere zoti Rama per vendin tone shihet shume qarte .

  Përgjigju
 • Sueli: 20/05/2022 11:13

  Me gjith keto reforma qe kemi bere vitet e fundit jam i sigurt qe jemi shum afer drejt antersimit ne BE

  Përgjigju
 • Frida: 20/05/2022 11:12

  Shpresoj qe bisedimet te na cojne ne vendin ku ne duam te jemi... ne europe

  Përgjigju
 • Dritan: 20/05/2022 11:03

  Cdo takim qe organizohet ngaa ju pritet qe te keni sukses.Ju pergezoj per maredhenet qe po mbani me cdo figure te politikes nderkombetare.

  Përgjigju
 • Drita: 20/05/2022 10:57

  Me politikat qe jane ndjekur eshte bere e mundur zhvillimi i shume sektoreve te ekonomise, shpresoj qe shume shpejt te jemi pjese e BE pasi Shqiperia ka perparuar shume????????

  Përgjigju
 • Aldi: 20/05/2022 10:39

  Takim jo vendimtar por gjithsesi i rendesishem. Te shpresojme qe do kete vetem lajme te mira

  Përgjigju
 • Jorgo: 20/05/2022 10:31

  Ishallah futemi sa me pare ne BE sepse e meritojme plotesisht

  Përgjigju
 • alfred: 20/05/2022 10:12

  mire se te vish o mik i mire.Shpresoi shume qe te vish me sihariqe te mira

  Përgjigju
 • jari: 20/05/2022 10:10

  do ja arrijme te futemi ne be sepse te gjitha shtetet po na mbeshtesin

  Përgjigju
 • Klevi: 20/05/2022 10:07

  Me gjithe keto investime qe Edi ka bere per vendin tone cdo dit po rregullohen kushtet dhe cilesia e cdo sektori. E meritojme patjeter hyrjen ne BE

  Përgjigju
 • Andi: 20/05/2022 10:07

  Besoj se e meritojme qe te hapen negociatat se vendi yne ka pesuar shume zhvillim gjate qeverisjes Rama . Ishalla ndodh ky lajm i mire .

  Përgjigju
 • Andri lila: 20/05/2022 10:05

  Perpara drejt rruges se integrimit ne bashkimin europian…. Shqiperia ka pasur nje sjellje model dhe e meriton celjen e negociatave ok

  Përgjigju
 • Miri: 20/05/2022 09:31

  Sado jo vendimtare te jete kjo vizite, tregon gjithsesi se Shqiperia po gjendet cdo dite qe kalon me afer integrimit ne BE. Kjo fale kesaj qeverie sigurisht, te cilet po punojne per te cuar vendin tone para. Sa per SPAK me ne fund pas thirrjeve publike te bera nga Rama ata po bejne punen e vet

  Përgjigju
 • Kush eshte ombrella e Like Floririt dhe e Berishe Banditit ne SPAK?: 20/05/2022 08:32

  Pa kapur ne rrjeten e A-SPAKUT dy peshkaqenet e ndyre Like Metaj e Berishe UDB-ashin e rrezikshem me gjysemtruri nuk ka hapje bisedimesh.Topi eshte ne fushen e Arben Kraajes.Po nuk i deshi t.api atij nuk ka hapje bisedimesh.Dhe Ai e di mire kete,por eshte tjeter gje se me cilen pale eshte rreshtuar ai...!

  Përgjigju
 • Sondazhi i ditës:

  Shqipëria humb me Italinë, a ka shanse të kalojë grupin në Euro 2024?×

Lajmi i fundit

Rostov, dy roje burgu merren peng nga të burgosurit e ISIS

Rostov, dy roje burgu merren peng nga të burgosurit e ISIS