Punimet në çdo shtëpi, sa
do kushtojë leja për qytetarët

Punimet në çdo shtëpi, sa<br />do kushtojë leja për qytetarët
TIRANE- Çdo qytetar i cili kërkon të kryejë punime në shtëpinë e tij, duhet te paguajë një tarifë prej 1% vlerës së investimit. Tarifa do të paguhet për të gjitha aplikimet për leje zhvillimi, infrastrukture dhe ndërtimi. “Tarifa llogaritet në bazë të sipërfaqes së punimeve sipas preventivave përkatës për këto sipërfaqe. Niveli i tarifës është në masën 1% të vlerës së investimit dhe depozitohet për llogari të financimit të instrumenteve vendorë të planifikimit dhe kontrollit të zhvillimit të territorit në Bashkinë e Tiranes”, - thuhet në paketën fiskale për vitin 2016.

  • Sondazhi i ditës:

    PS pritet të rikandidojë shumicën e kryebashkiakëve aktualë, si mendoni?×

Lajmi i fundit

Dy fitore në 26 javë, skuadra e La Liga-s shkarkon trajnerin

Dy fitore në 26 javë, skuadra e La Liga-s shkarkon trajnerin