Rama e nis ditën me disa fjalë të shenjta: Durim dhe verifikoni lajmet

Kryeministri Edi Rama, e ka nisur mëngjesin e kësaj të hënë, duke postuar disa fjalë të shenjtë nga libri i Kuranit, ku flitet për situatën aktuale në vendin tonë pas rënies së tërmetit me 26 nëntor.

Ashtu siç ka theksuar kryeministri Rama, në këtë situatë të vështirë, ka rëndësi që banorët të kenë durim për të përballuar pasojat e tërmetit, e ndërsa një problem e ngritur edhe qeveria dhe autoritet shtetërore, ka qenë edhe publikimi i lajmet, të cilët nuk janë verifikuar më parë.

“Nëse kishte pasur mençuria prindër, ata do të kishin qenë: durim dhe verifikim i lajmit që e dëgjon.”-shkruan Rama. 

Postimi i Ramës
 

G.D./Shqiptarja.com
Komento