POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rama shpërndan libra falas për familjet në nevojë: Për këto shtresa, tekstet deri në klasën e 9-të

Familja Musi në Tiranë merr ndihmë ekonomike, dhe për shkak të këtij statusi, libra falas do të marrë, jo vetëm  Agimi që shkon në klasën e pestë, por edhe Manueli që shkon në klasën e gjashtë. Ky rregull vlen për nxënësit deri në klasë të nëntë.

Si je me mësime, si ndihesh, sa mirë? Nga klasa e 1-rë në të 4-të librat falas janë për të gjithë, por nga e 5-të e lart janë falas vetëm për familjet që janë në nevojë.

 Kryeministri Edi Rama

Kryeministri i dha një premtim djalit të madh të shtëpisë, nëse do të dilte mirë me mësime.

 Nëse del me nota më të mira se herët e tjera, do me thuash dhe do të sjell bluzën me Lionel Messin.

Kryeministri Edi Rama

/b.ha./Shqiptarja.com
Komento