POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rehabilitohen trotuaret e urës tek Brryli

Banorët e zonës së Brrylit në kryeqytet, tashmë do të kenë trotuare të rehabilituara në urën që lidh dy akset përkrah lumit Lana.

Falë punës së Bashkisë Tiranë, trotuari në urën tek Brryli i është nënshtruar rikontruksionit, për t’i ofruar këmbësorëve një hapësirë më të përshtatshme dhe të sigurtë.

“Ka shumë punë për të bërë në Tiranë. I kemi marrë një nga një, që t’i bëjmë një herë e mirë. Ura tek Brryli kishte nevojë për trotuar, kështu ekipi punoi që këmbësorët

G.M./
Komento