Sondazhi për Report Tv/ 62.8% e italianëve: E vlerësojmë shumë ndihmën e Ramës me mjekët


Qytetarët italianë janë pyetur në sondazhin për Report Tv si e vlerësojnë vendimin e kryeministrit shqiptar Edi Rama për ndihmën e ofruar Italisë me 30 mjekët dhe infermierët. 38.3% e qytetarëve italianë janë shprehur se e vlerësojnë shumë gjestin e kryeministrit shqiptar, 24.5% si të mjaftueshëm (në total 62.8%). Ndërsa 29.7% e kanë vlerësuar pak dhe 7.5% aspak (në total 37.2%).


Lajmi kryesor:

Sondazhi në Report Tv/ Shumica e shqiptarëve mbështesin masat e marra kundër koronavirusit, skeptikë mbi mbështetjen ekonomike


d.ba./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A mendoni se sot do të arrihet një marrëveshje mes palëve politike për reformën zgjedhore?



×

Lajmi i fundit

John

Bie qeveria tranzitore, po identifikimi biometrik në gjithë vendin! Hajdari detaje nga takimi 9 orësh me ambasadorët