POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Sot nuk egzistojnë më, pamje të rralla brenda fabrikave të komunizmit (Foto)

Fabrikë prodhimi në kohën e komunizmit

Në kohën e komunizmit kanë ekzistuar dhjetëra fabrika që prodhonin gjëra të ndryshme për t’i ardhur në ndihmë popullsisë. Gjithccka prodhohej dhe konsumohej brenda vendit, pasi marrëdhëniet me shtetet e tjera ishin pothuajse të ndërprera plotësisht.

Sot, ose më saktë që në kohën e ardhjes së demokracisë u shembën të gjitha dhe nuk ekzistojnë më. Më poshtë ju sjellim disa foto, që të krijoni idenë e realitetit brenda këtyre fabrikave krejtësisht shqiptare, pasi mundësia për t’i vizituar është zero.

 

fl.mi./b.ha./Shqiptarja.com
Komento