Studio përmbarimore “Speed Solution” shpallje ankandi II

STUDIO PËRMBARIMORE “SPEED SOLUTION” NJOFTON SHPALLJEN E  ANKANDIT II PËR:

“Apartament”, me sip. 69 m2, me nr.pasurie 12/3+3-5, vol.6, faqe.5,Z.k.8503 me adresë Lagjja “Jani Vruho”, P.77, SHK.3, K.4, AP.5, Berat. Kjo pasuri është e hipotekuar në favor të Bankës NBG sh.a. Çmimi me të cilin fillon ankandi është 1 232 000 (një milionë e dyqind e tridhjetë e dy mijë) Lekë.
Ankandi do të zhvillohet më datë 03.10.2014, Ora 16:00, pranë Studios Përmbarimore “SPEED SOLUTION” me Adresë: Bulevardi “Gjergj FISHTA” Kulla. 1, Kati, 2. Nr.3, Tiranë.
Për çdo informacion mund të kontaktoni cel. 0693041355,0696334695 email: [email protected]

  • Sondazhi i ditës:

    Lidhjet ruse të Monika Kryemadhit, a duhet që drejtësia të nisë hetimet?×

Lajmi i fundit

'Poker' në transfertë, Barcelona shkëlqen dhe ruan distancën nga Real Madridi (GOLAT)