POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Plazhet pa vrojtues/ Tetë pushues të mbytur këtë sezon turistik nga Durrësi në Sarandë

Tetë persona janë mbytur këtë sezon turistik në plazhet shqiptare. Katër nga viktimat janë shënuar në vijën bregdetare në Durrës, ndërsa katër të tjerët plazhet e tjera. Nga tetë viktimat, dy janë mbytur ditën e sotme në Durrës dhe në Sarandë. Viktima në plazhin e Porto Romanos u shënua paradite, ndërsa në mesditë u mbyt në Sarandë një turiste polake.

Ngjarjet e fundit janë kronika të paralajmëruara, pasi në vijën bregdetare si në Durrës, por edhe në Sarandë ku u shënuan rastet e fundit nuk kishte roje në plazhe. Edhe pse kullat e vrojtimit janë ngritur, rojet mungojnë ndërsa vijon ping pongu mes bizneseve dhe pushtetit lokal.

d.ba.
Komento