POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Thjeshtë dhe bukur, 4 modele flokësh që janë ‘in’ për vjeshtë

Foto Ilustruese

Vjeshtë është stina ideale e ndryshimeve në look. Shumë persona zgjedhin të presin flokët apo të bëjnë një ndryshim në pamjen e tyre pas mbarimit të sezonit veror. Kështu që ju sjellim më poshtë 5 modele mjaft praktikë dhe që nuk kërkojnë shumë angazhim për tu mbajtur.

1.Onde të valëzuara

Këto janë modeli i flokëve që të krijojnë idenë e dallgëve të detit. Normalisht pas mbarimit të verës ngjani shumë natyrale me një model të tillë.

2.Flokë me një krehje perfekte.

Për këtë mund t’ju hyjë në punë llaku ose xheli  iflokëve që i bën ata të rrinë në mënyrë perfekte. Kjo lloj krehjeje kërkon që flokët të rrinë ngjitur pas kokës.

3.Flokë që drejta

Ky është opsionin që do bëjë namin këtë vjeshtë. Flokët e prera deri të shpatullat dhe të drejta janë një zgjedhje ideale.

4.Balluke të holla

Këto balluke të holla, komode do të jenë hapi i parë në ndryshimin e dukjes suaj. Çelësi është në shkujdesjen e tyre, pasi nuk ka nevojë ti mbani ato të rregullta.

fl.mi.
Komento