POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Thyhen xhamat, shqyhet dera dhe qëllohet me vezë universiteti në Elbasan

Protesta në Elbasan ka agravuar në thyerje xhamash, ndërsa është shqyer edhe një derë te fakulteti i Infermierisë. Ndërkohë që drejt fakultetit të Ekonomisë është qëlluar me vezë nga studentët. Pas protestës në fakultete, studentët po marshojnë drejt qendrës së qytetit të Elbasanit.

Universiteti i Elbasanit i goditur me vezë

d.ba./b.ha.
Komento