POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Vuani nga dhimbja e mesit? Mësoni pozicionin që duhet të flini

Foto ilustruese

Dhimbja e mesit është diçka që na ndodh shpesh prej punës, por edhe prej ndonjë tërheqjeje muskulare të mundshme që mund të zgjasë ditë me radhë.

Pozicioni se si iu flini mund t’ju lehtësojë nga dhimbjet. Një pozicion i mirë për të fjetur është me një jastëk mes gjunjëve për të mbështetur lakimin natyror të shpinës. Përpiquni të mbani trupin pak të zgjatur,

Një pozicion i tillë ndihmon që ijet, legeni dhe shpina të kenë një shtrirje më të mirë dhe ju të flini më të qetë, pa u shqetësuar nga dhimbjet e shpinës. 

Komento