POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Zoran Zaev në Tiranë, ceremonia e pritjes në Pallatin e Brigadave (FOTO)

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev u prit në një ceremoni zyrtare në Pallatin e Brigadave nga kryeministri Edi Rama. Më tej dy delegacionet mbajtën një takim mes tyre.

Në këto foto nga fotoreporteri i Shqiptarja.com, Antonio Çakshiri, shihet kryeministri Edi Rama teksa pret homologun e tij dhe "inspekton" edhe punonjësit ceremonialë teksa përgatiten për pritjen zyrtare.

 


Lajmi kryesor:

Zaev i bën apel opozitës shqiptare duke dhënë shembullin e tij: Kurrë nuk dola kundër integrimit të vendit


Ora 11:34
Zoran Zaev në Tiranë, Rama 'inspekton' rojet e nderit (FOTO)

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

1 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. . Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

2 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit . . Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

3 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. . Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

4 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

5 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

6 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

7 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

8 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

9 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev.. Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

10 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev . Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

11 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

12 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

13 / 15

Rama pret homologun e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev. Foto Antonio Çakshiri/Shqiptarja.com

14 / 15

Rama 'inspekton' rojet e nderit

15 / 15
G.M./b.ha./Shqiptarja.com
Komento