111 Vjetori i pavarsisë, në Shkodër projektohen momentet dhe figurat kyçe të historisë!

27 Nëntor 2023, 20:15

Nga Ismail Qemali tek Luigj Gurakuqi, deklata e pavaresise apo ngritja e flamurit në Shkodër kanë qene fotografitë të cilat janë servirur nga Muzeu Marubi dhe Bashkia Shkoder cka ka sjelle edhe interesin e qytetarëve ne pedonalen para bashkise Shkoder.