12-vjeçari nga Devolli fiton në olimpiadën europiane të Gjuhës Angleze

18 Qershor, 16:17

Shpeshherë nxënës dhe studentë kanë bërë vendin tonë krenar vendin tonë me përfaqësimet dinjitoze në kompeticione. Rasti i fundit është i 12-vjeçarit Erti Dushku nga Devolli, i cili përfaqësoi vendin tonë në olimpiadën europiane të Gjuhës Angleze, e cila u mbajt në Venecia të Italisë, ku morën pjesë nxënës nga të gjitha shtetet e Europës.