2 paga biznesit të vogël, Rama tregon datën kur do i marrin lekët

25 Mars 2020, 21:51

Dje kryeministri Rama tregoi skemën si do të ndahen lekët nga paketa social-ekonomike për biznesin e vogël, asistencën dhe papaunësinë. Por kur do të ndahen lekët? Mbrëmjen e sotme, teksa sqaroi një qytetare, Rama tregoi edhe datën. "Në javën e parë të prillit do të shpërndahen pagat për biznesin e vogël. Kur është deklaruar një pagë dhe një tjetër është deklaruar i punësuar pa pagesë, do të paguhen të dy" tha ai.

  •  

Kategori të tjera