2 vite luftë, Begaj: Bota dëshmitare e heroizmit ukrainas! Hasani: Shqipëria krenare për mbështetjen ndaj Ukrainës! Bardhi: Të jemi bashkë ndaj antivlerave që na rrezikojnë

24 Shkurt, 15:14

Në 2 vjetorin e luftës në Ukrainës krerët e shtetit dhe përfaqësues të politikës në Shqipëri kanë shprehur mbështetjen ndaj popullit ukrainas në luftën për liri nda pushtuesit rus