2 vite nga tërmeti, 1400 familje futen në shtëpitë e reja! U premtua të mbyllej në 2020, rindërtimi përfundon në 2022

26 Nëntor 2021, 22:44

Ndonëse fill pas tërmetit të 26 nëntorit kryeministri Edi Rama premtoi se procesi i rindërtimit do të mbyllej brenda vitit 2020, deri më tani vetëm 1400 familje kanë marrë çelësat e banesave të reja, dhe deri në fund të vitit pritet të përfitojnë edhe 1000 familje të tjera. Aktualisht për rindërtimin janë shpenzuar nga buxheti 40  miliardë lekë, ndërsa qeveria parashikon që i gjithë procesi të përfundojnë në shtator të vitit 2022.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha