2023-shi “mbushi” spitalet! Rreth 30 mijë persona më tepër të shtruar! Kryeson “zemra”

24 Maj, 17:20

Vitin e kaluar numri i të shtruarve në spitalet publike është rritur krahasuar me 2022, sipas raportit më të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë. Mbi 300 mijë qytetarë kërkuan ndihmë në spitale, ndërsa kryesojnë pacientët me probleme kardiake dhe neurologjike.